Avís legal

1- Condicions Generals

La utilització de la web atribueix la condició d'usuari de la web i expressa la adhesió de l'usuari a totes i cadascuna de les condicions generals en el mateix moment en que l'usuari accedeix a la web.

2- Objecte

Mitjançant la web, el Partit dels Socialistes de Catalunya, Agrupació de Tiana (Socialistes de Tiana, a partir d'ara), facilita als usuaris l'accés i continguts posats a disposició dels usuaris o per a tercers usuaris de la web.

Els Socialistes de Tiana es reserven el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense cap mena d'avís previ, la presentació i la configuració de la web, així com també es reserva el dret a modificar o eliminar alguns serveis i utilitats

3- Condicions d'Accés

La web i el butlletí periòdic dels Socialistes de Tiana són totalment gratuïts pels seus usuaris i no els mou cap afany de lucre.

L'usuari es compromet d'utilitzar la web de manera correcta i d'acord amb la llei. S'obliga a abstendre's de la utilització il•lícita del material que a la web hi ha exposat.

L'usuari respondrà dels danys i prejudicis de tota naturalesa que els Socialistes de Tiana puguin patir com a conseqüència d'incompliment de qualsevol de les obligacions a les que queda sotmès per les condicions generals.

Els Socialistes de Tiana no es fan càrrec del mal ús de la web i d'irregularitats en els ordinadors dels usuaris.

Aquestes condicions generals es regeixen per la llei catalana i espanyola. Amb renúncia expressa a qualsevol altre fòrum es sotmeten al dels jutjats i tribunals de domicili de Mataró qualsevol controvèrsia que es pogués derivar d'aquestes condicions generals.

4- Avís Legal: LSSICE

Per a donar compliment amb l'establert en la Llei 34/2002, de l'11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, a continuació s'indiquen les dades d'informació general d'aquest lloc web:

Partit dels Socialistes de Catalunya, Agrupació de Tiana.

Primera Secretària: Esther Pujol Martí

Secretari d'Organització: Pau Blasco Cervera

Passatge Moragas 3, 1er-1a TIANA 08391

Telèfon: +34 93.5556353

psctiana@gmail.com

5- Tractament de dades de l'usuari

Quan l'usuari faciliti les seves dades de caràcter personal a través d'aquest lloc web, està autoritzant expressament als Socialistes de Tiana al tractament automatitzat de les seves dades personals per a les finalitats indicades en la pròpia pàgina. Els Socialistes de Tiana no cediran ni comunicaran a tercers les dades recollides sense el consentiment de l'interessat. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel•lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic dels Socialistes de Tiana.