xavi doñate, pere sánchez, jordi puYaltó, pau blasco, albert garrit, ester pujol

xavi doñate, pere sánchez, jordi puYaltó, pau blasco, albert garrit, ester pujol

Paritat entre homes i dones, paritat entre afiliats del PSC i independents, paritat entre persones que ja han estat regidors/res i qui concorren per ser-ho per primer cop.

Mares i pares de família, solters, parelles sense fills, avis o àvies, amants de l'art (com l'Ester), de la jardineria (com la Caterina), de la pastisseria (com la Núria Garcia, la nostra número 3), del mar i del patinatge (cas del Ferran i la Núria Blasco respectivament), dels reptes infinits que ofereix l'esport  -som tots fans de la Gemma, del Pau i del Sergi- ), dels bolets (en Pere), de la petanca -el Xavi, incansable entre l'Ajuntament i la nova seu del club-, de la lectura, el cinema o els moments compartits amb la família i els amics -com sempre diu la Marisa-, dels drons! (cas de l'Héctor!), del col·leccionisme de l'Espanyol (en Jordi), de la hípica -cas del nostre més jove membre de l'equip com és l'Albert- o senzillament, de llargs passejos pel nostre poble, com és el cas del Toffoli  ... Tots sumem. Tots som més per Tiana.

josep maria toffoli i ester pujol

josep maria toffoli i ester pujol

Finalment, el nostre profund agraïment a la Pilar Iglesias -Pilarín- i a l'Enric Terrades per cedir-nos incondicionalment la seva expertesa i el seu temps a l'hora de fer-nos les fotografies. Moltes gràcies perquè ho feu possible!

 

1. Ester Pujol Martí. Llicenciada en Dret; Experta en Avaluació de Polítiques Públiques i en Gènere i Igualtat: "Hem de perseguir que les generacions venidores estiguin orgulloses del nostre llegat, que no és res més que el nostre propi estat de benestar local. Això és Tiana avui".


2. Núria Blasco (independent). Advocada laboralista; experta en Estrangeria. Regidora de Cultura i Esports des de 2011 fins l'actualitat : "Tiana és la meva història i el futur de les meves filles".


3. Núria Garcia (independent). Arquitecte municipal de l'Ajuntament de Sant Adrià del Besós. Experta en planejament urbanístic: "Tiana és tranquil·litat, pau i bon lloc on desenvolupar la nostra creativitat"

sergi dávila, pau blasco i ester pujol

sergi dávila, pau blasco i ester pujol


4. Sergi Dávila. Delineant industrial. Director de projectes  a l'empresa privada. També conegut com "Trigordito", triatleta ironman, movent causes solidàries dins el món de l'esport: "Des de la distància, cada dia tinc més clar el que significa viure a un poble com és Tiana".

5. Xavier Doñate (independent). Pensionista. Comissionat de Via Pública a l'Ajuntament de Tiana des de 2011 fins l'actualitat. "El meu repte és el municipalisme: treballar perquè ens sentim orgullosos del nostre poble, Tiana".


6. Marisa Segura (independent). Gestora de Projectes Internacionals de Recerca (Universitat de Barcelona): "Tiana som tots".


7. Pau Blasco. Tècnic superior en activitats físiques. Triatleta i ironman, té la gran sort de treballar en allò que més li agrada!: "Tiana, simplement Tiana".

núria blasco, caterina mieras, núria garcia i ester pujol

núria blasco, caterina mieras, núria garcia i ester pujol


8. Gemma Arrabal (independent). Monitora Esportiva i estudiant de Dietètica i Nutrició: "Tiana inspira vida!".


9. Pere Sánchez. Tècnic de manteniment: "Tiana ho peta; no sé viure sense Tiana".


10. Jordi Puyaltó. Ex-directiu de Banca. Membre destacat del RCD Espanyol: "Tiana el millor lloc per viure".


11. Josep Maria Toffoli (independent). Historiador de Tiana: "Un futur optimista, una Tiana viva".

mercè serrrano, gemma arrabal i núria blasco

mercè serrrano, gemma arrabal i núria blasco


12. Caterina Mieras. Metgessa. Consellera de Cultura 2003-2006. Diputada al Parlament de Catalunya al llarg dels darrers quinze anys: "Tiana, un poble poble on l'experiència és un grau".

13. Ferran Vallespinós. Doctor en Biologia. Alcalde de Tiana 1995-2007: "Tiana, una experiència única que necessita un govern amb bona experiència".


Suplents:

Albert Garrit. Relacions públiques a empresa multinacional: "Tiana plena de llibertat i igualtat"

Mercè Serrano. Administrativa Comptable: "Si no existís Tiana, la inventaria"

Héctor González. Professor de Cicles Formatius en Comunicació Audiovisual: "M'agrada aquesta Tiana acollidora i tranquil·la on fer vida en família"