01. Plans d'Ocupació: Hem contractat 25 persones aturades per l’Ajuntament de Tiana des de 2011 fins a data actual amb un cost total de 250.000€ a càrrec de la Diputació de Barcelona, de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i del Consell Comarcal del Maresme.

02. Primeres oportunitats pels més joves, formalitzant 13 contractes en pràctiques juntament amb el Departament d’Ensenyament i les principals universitats de la província (UPC, Escola Universitària Politècnica de Mataró, UAB, UPF...).

03. Helpdesk per a emprenedors per afavorir la creació d’idees de negocis i acompanyar-te si vols emprendre un projecte d’autoocupació. Des del mètode Canvas en sessions grupals fins assessoraments individuals.

05. Prioritat per a les empreses  de Tiana,  al moment de concórrer a la contractació pública; per això introduïm mèrits en la puntuació segons la normativa quan l’empresa té la seu social a Tiana o contracta persones en situació d’atur de Tiana.

07. Conveni de Dinamització Comercial per continuar gaudint del TianaMarket, de la Fira de Nadal, del Tast Tiana i d’altres activitats que promocionen la nostra vila de comú acord amb l’ACIST. Perquè volem que siguis fidel als nostres comerços i serveis alhora que els ajudem als nous processos d’adaptació que el moment els exigeix.

09. Aposta pel territori: Estrenyem vincles amb la DO d'Alella, assumint des d’Alcaldia la Vicepresidència del Consorci Turístic de la DO. Els nostres cellers i restauradors estan més presents que mai en la difusió i promoció de la seva activitat econòmica.

04. Assumim el hosting: Si ets un professional, una empresa de serveis, un comerç o una PIME local, t’ho posem fàcil per disposar d’un blogweb actualitzat; l’Ajuntament es fa càrrec del hosting per tal que et puguis despreocupar dels tràmits i del pagament anual.

06. Al costat del comerç local apostant per minimitzar els impactes de la crisis a partir d’un règim fiscal bonificat -RSU, llicència d’obres, llicència d’ocupació de la via pública- a partir de la modificació de les ordenances reguladores corresponents.

08. Fibra òptica o tecnologia wymax: Sense una bona infraestructura tecnològica, la possibilitat d’establir-te professionalment al municipi era escassa. Possiblement tu formes part del més del 85%  que gaudeix de fibra òptica o wimax i que et permetrà connectar-te al món.

10. Un nou posicionament de Tiana:  Gràcies als valors que hem impulsat i que són capaços de desenvolupar econòmicament Tiana a partir de la utilització d’actius lligats al territori i a la nostra identitat. Són els casos del Tast Tiana, Tiana Negra, les noves rutes saludables,  l’atracció cultural en general... També hem apostat per ells i tu has format part.